Trouwbeurs in de Fryske Wâlden

Trouwbeurs en opening bijzonder trouwlocatie Siegerswoude

Op zaterdag 23 maart 2018 organiseert Klaas van der Werff in samenwerking met Eentrouwautohuren.nl een trouwbeurs op een unieke locatie. Deze locatie betreft de St. Jacobuskerk te Siegerswoude. Een unieke locatie, bijzonder geschikt als trouwlocatie. maar ook voor het houden van workshops, vergaderingen, exposities, enzovoorts. De trouwbeurs is gelijk de opening van deze nieuwe tak van dienstverlening van Eentrouwautohuren.nl.

Over Klaas van der Werff

Klaas van der Werff is een jong, dynamisch en toonaangevende mannenmodezaak gevestigd te Surhuisterveen. Klaas van der Werff heeft ruim 30 jaar ervaring in de mannenmode. Het is zijn grote passie.”Ik zit al vanaf mijn zestiende in het vak. Ik vind het mooi om met mode bezig te zijn en zie de klant graag tevreden met zijn nieuwe outfit de winkel uit gaan. Dit is waar ik en mijn team talent voor hebben.”

Klaas van der Werff, de nieuwste mode

Regelmatig bezoekt Klaas met zijn team de modebeurzen om inspiratie op te doen en om de nieuwste trends te bekijken. De styling in de winkel doet hij samen met Froukje de Jong die het creative gedeelte voor haar rekening neemt. Bij Klaas van der Werff kan zowel de zakelijke als de casual klant terecht. Met een keur aan bekende merken bedienen wij een brede doelgroep.

Klaas van der Werff, persoonlijke benadering

Service en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Steeds meer mensen zoeken een persoonlijke benadering. De lange termijn relatie vinden wij erg belangrijk, daardoor hebben wij ook een groot aantal trouwe klanten.

Lijst van deelnemers

De lijst van deelnemers op de beurs is omvangrijk.

Klaas van der Werff
Boekema trouwvervoer
Bosgra Juweliers
Daniël Wenzel Fotografie
Paviljoen De Leyen
Fidelity Bruidsmode
Taarten van Grytsje
Jongsmakelijk Catering
Siss Bloemen
Mooi en Zo Schoonheidssalon
Sandra Talsma Het Jawoord
Stalhouderij Poelman
Maria van Tuinen Woesh!

Een plaats in je agenda!

Heb jij trouwplannen, en wil je eens oriënteren op diensten die jouw mooiste dag nog stralender kunnen maken? Zet dan 23 maart in je agenda. De beurs is van 12.00 – 17.00 uur.

 

Reageer